web analytics

Improvisatiecursus volwassen beginners

De Stichting Theaterwerkplaats Het Hek en de Ros Theater- en musicalschool Drenthe hebben het initiatief genomen gezamenlijk een cursus improvisatietoneel voor volwassen beginners op te zetten. Het Ros Theater en ‘Het Hek’ willen met deze nieuwe impuls het theatercursusaanbod voor volwassenen in Drenthe verbreden. De cursus van vijftien lesavonden wordt gegeven op de woensdagen vanaf 21 november in Podium Zuidhaege in Assen.

Voor volwassenen zijn er veel toneelverenigingen in Drenthe, maar het aanbod van gerichte theatercursussen voor volwassenen is versnipperd. Het Ros Theater en Het Hek hebben nu de handen ineen geslagen. Ze bieden samen een specifiek op volwassen beginners gerichte cursus improvisatietoneel. Deze nieuwe samenwerking geeft de gelegenheid het aanbod te verbreden en te verdiepen.

De cursus bestaat uit drie blokken met drie verschillende docenten. Ze hebben elk hun eigen werkwijze, waardoor de cursus zeer gevarieerd is. De cursisten kunnen zo ontdekken wat hen aanspreekt in het improviseren. Na deze lessenreeks kunnen ze desgewenst instromen bij de gevorderdengroepen bij het Ros Theater op de donderdagavonden of auditie doen bij Toneel Overdag van Het Hek op de donderdagochtenden.

Blok 1 is van 21 november t/m 19 december; docente Gemma Bos.
Blok 2 is van 9 januari t/m 6 februari; docente Anita Ros.
Blok 3 is van 13 februari t/m 20 maart; docente Hilde Tuijt.

De kosten voor de vijftien lessen bedragen €150,-. Belangstellenden kunnen zich via het contactformulier op theaterwerkplaatshethek.nl of rostheater.nl opgeven.

Contactpersonen:

Roely van Asselt (Stichting Theater Werkplaats Het Hek)

06 811 429 66

info.hethekvandedam@gmail.com

Anita Ros (Ros Theater en Musicalschool Drenthe)

06 405 361 19

rostheater@gmail.com